Hammarö kulturskola

Hos oss får du utlopp för din kreativitet. Vi påstår att (nästan) allt är möjligt och ger dig som elev både inspiration och verktyg till skapande, och sist men inte minst en gemenskap.

Vi har en hög kvalitet på vår verksamhet, med allt från utbildade lärare till ambitiösa elever som tar eget ansvar för sitt lärande. Vårt mål är att alla elever så tidigt som möjligt deltar i någon form av samspel/samverkan med andra elever. Du kan läsa mer om vårt synsätt här.
Undervisningen sker på kulturskolan samt ute i kommunens grundskolor. Kulturskolan har i stort sett samma läsårsstider som grundskolan. Det innebär att undervisningen är inställd på lovdagar och studiedagar.

VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL ETT NYTT OCH KREATIVT LÄSÅR
Till veckan (v. 34) drar vi igång igen på Kulturskolan. Du som redan går på kulturskolan har fått ett brev från din lärare med uppgifter om när undervisningen börjar. Om du inte har fått ett brev - kontakta oss så löser vi det. (Du som står i kö kontaktas när en plats uppstår.)
Det är inte bara er elever vi välkomnar, vi välkomnar även våra två nya lärare: Adrian Elmquist och Anna Pettersson. Adrian kommer att undervisa i trumpet, trombon, valthorn och tuba (brassinstrument). Anna kommer att vikariera för Jenny Ros i ämnena tvärflöjt och musiklek. 

 

Sidan uppdaterad: 2017-09-26 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar