Hammarö kulturskola

Välkommen till Hammarö kulturskola. Hos oss får du utlopp för din kreativitet. Vi påstår att (nästan) allt är möjligt och ger dig som elev både inspiration och verktyg till skapande, och sist men inte minst en gemenskap. Vi har en hög kvalitet på vår verksamhet med allt från utbildade lärare till ambitiösa elever som tar eget ansvar för sitt lärande.

Skrattande flicka med rosa hatt och med flygande färgglada noter och trumpet.
image: Freepik.com

Säkrare undervisning

Hammarö kulturskola var i våras snabba med att ställa om till digital distansundervisning - för elever som ville - men tack vare kreativa lösningar är undervisningen i de befintliga lokalerna nu ännu säkrare för både lärare och elever. Lösningen heter plexiglas på klädställningar. Utöver säkerhetsåtgärder som att ha plexiglas mellan lärare och elev vid exempelvis sånglektioner, blir det en del mindre justeringar i verksamheten med färre elever i vissa grupper. Utöver plexiglas och armlängds avstånd måste varje elev sprita händerna innan de går in i i undervisningsrummen. Allt för att minska smittspridningen och för att anpassa oss till rådande omständigheter.

Instrumentfilmer

Är du nyfiken på våra ämnen? Lär dig mer genom våra filmklipp. I den här filmen med pedagogen Emma Samuelsson får du lära dig lite mer om hur det är spela cello hos oss på Kulturskolan.

Under varje ämne finns en klickbar länk som går till en film där du kan lära dig mer om just det ämne du är intresserad av. För text gå in i inställningar (lilla hjulet) och klicka på undertexter. 
Klicka här för att komma direkt till våra ämnen. 

Kontakt

Här kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.
Läs mer

Visa på karta

Sidan uppdaterad: 2020-09-22