Hammarö kulturskola

Hos oss får du utlopp för din kreativitet. Vi påstår att (nästan) allt är möjligt och ger dig som elev både inspiration och verktyg till skapande, och sist men inte minst en gemenskap.

Vi har en hög kvalitet på vår verksamhet, med allt från utbildade lärare till ambitiösa elever som tar eget ansvar för sitt lärande. Vårt mål är att alla elever så tidigt som möjligt deltar i någon form av samspel/samverkan med andra elever. Du kan läsa mer om vårt synsätt här. Undervisningen sker på kulturskolan samt ute i kommunens grundskolor. Kulturskolan har i stort sett samma läsårsstider som grundskolan. Det innebär att undervisningen är inställd på lovdagar och studiedagar.

Ny linje på Hammarö kulturskola
Höstterminen 2018 hoppas vi kunna starta en ny kurs på Hammarö Kulturskola: en fördjupningslinje. Den riktar sig till elever som har ett särskilt intresse, ambition och god utveckling inom sitt huvudämne. Klicka här för att läsa mer.

Drop in-dans på Götetorp, Lillängen och Mörmo
Vill du lära dig pop, lock och freeze, eller bara känna glädjen i att röra på kroppen till olika rytmer? Nu har du chansen. Och det utan kostnad. Under våren bjuder Hammarö kulturskola elever på drop in-dans på din skola - bekostat av medel från Statens Kulturråd. Det är danspedagogen Michael Thowsen som håller i dansen och han lär bland annat ut hur man dansar hip hop och breaking.
Lillängsskolan: åk 4-6, tisdagar, kl.15.00-16.00 i gymnastiksalen
Mörmoskolan: åk 1-3, fredagar, kl. 14.30-15.30 i Fyrtornet 
Mörmoskolan: åk 4-6, fredagar, kl. 12.40-13.40 i Mörmohallen
Götetorpsskolan: åk 2-4, fredagar, kl. 13.45-14.40 i aulan

 

 

 

Sidan uppdaterad: 2018-04-25 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar