Hammarö kulturskola

Hos oss får du utlopp för din kreativitet. Vi påstår att (nästan) allt är möjligt och ger dig som elev både inspiration och verktyg till skapande, och sist men inte minst en gemenskap.

Vi har en hög kvalitet på vår verksamhet, med allt från utbildade lärare till ambitiösa elever som tar eget ansvar för sitt lärande. Vårt mål är att alla elever så tidigt som möjligt deltar i någon form av samspel/samverkan med andra elever. Du kan läsa mer om vårt synsätt här.
Undervisningen sker på kulturskolan samt ute i kommunens grundskolor. Kulturskolan har i stort sett samma läsårsstider som grundskolan. Det innebär att undervisningen är inställd på lovdagar och studiedagar.

 

SÖNDAG 21 JANUARI: SCHUBERT - ATTERBERG - GONOUD
Äntligen symfoniorkesterkonsert - och med fri entré för Kulturskolans elever (föräldrar  betalar orkesterföreningens rabatterade entrépris). 
Orkestermusik i den lilla skalan med Karlstad orkesterförening under ledning av Arvid Resare (altviolin) och Daniel Lyngstad (violin).
Plats: Gunnar Turesson-salen, Hammarlundens skola
När: 21 januari, kl. 16.00
Entrè: 80 - 200 kr (för mer biljettinformation kontakta Karlstad orkesterförening, 0703-73 51 50)

ONSDAG 24 JANUARI, KL.12.00: STINA ELMLUND - KROPPKÄRRSKYRKAN
Kulturskolans violinelev Stina Elmlund ger lunchkonsert i Kroppkärrskyrkan, med musik av bl.a. D. Sjostakovitj och L. Stirling. Ackompanjemang av Helen Strömberg. Sidan uppdaterad: 2018-01-19 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar