Hammarö kulturskola

Välkommen till Hammarö kulturskola. Hos oss får du utlopp för din kreativitet. Vi påstår att (nästan) allt är möjligt och ger dig som elev både inspiration och verktyg till skapande, och sist men inte minst en gemenskap. Vi har en hög kvalitet på vår verksamhet med allt från utbildade lärare till ambitiösa elever som tar eget ansvar för sitt lärande.

Skrattande flicka med rosa hatt och med flygande färgglada noter och trumpet.
image: Freepik.com

 

All undervisning inställd
Kulturskolans gruppaktiviteter inklusive enskild undervisning pausas tillfälligt. Beslutet gäller mellan 19 november och 10 december, men kan förlängas. Individuell distansundervisning kan genomföras - prata med din lärare för mer information.

Instrumentfilmer
Är du nyfiken på våra ämnen? Lär dig mer genom våra filmklipp. I det här klippet med pedagogen Ingrid Sandén får du lära dig lite mer om hur det är att spela piano hos oss på Kulturskolan. Klippet leder till Youtube.

Ämnen
Under varje ämne finns en klickbar länk som går till en film (extern länk till Youtube) där du kan lära dig mer om just det ämne du är intresserad av. För text gå in i inställningar (lilla hjulet) och klicka på undertexter. 
Klicka här för att komma direkt till våra ämnen. 

 

Kontakt

Här kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2020-12-08