Mörmoskolan F-6

Mörmoskolan – en plats för trygghet och trivsel där lärandet utvecklas genom lust och glädje. På vår skola tar vi ett gemensamt ansvar för varandra. Genom att respektera varandra hjälps vi åt att skapa en skola där alla trivs och får utvecklas så långt som möjligt.

Alla elever är allas elever. Vi har tydliga regler och konsekvenser om inte reglerna följs. Alla, både elever och vuxna, hjälps åt att skapa en god arbetsmiljö under lektioner, på raster och i fritidshemmet. Elevernas kunskapsutveckling gynnas av att lärarna vidareutvecklar arbetet i bland annat matematik och svenska genom att delta i matematiklyftet och vårt språklyft för ökad läsförståelse. Vår skola är centralt belägen och vi har nära till idrottshallar, fotbollsplaner, skog, Vänern och Skoghalls centrum med bland annat bibliotek. 

Sidan uppdaterad: 2017-07-25 4 kommentarer

Kommentarer

 • kristina 2014-04-09 16:16

  Jag hittar inte ansökan om ledighet!!! Vart finns den?

 • Katarina, informatör 2014-04-10 10:09

  Hej Kristina Alla blanketter finns nu samlade tillsammans med e-tjänster under rubriken e-tjänster i toppmenyn på alla sidor. Du hittar även ingångar till e-tjänster och blanketter på flera undersidor, i det här fallet från sidan Grundskola. Hör av dig igen om du inte hittar ledighetsansökan. Med vänlig hälsning// Katarina, informatör

 • Helena 2014-04-26 10:16

  Hej! Det är jättesvårt att hitta på er hemsida. På den förra hade man en översyn redan på första sidan. Varför har ni ändrat/försämrat?

 • Josefin, informatör 2014-04-29 16:24

  Hej Helena, vi har gjort om www.hammaro.se för att modernisera och göra den flexiblare genom bland annat fler sätt att navigera och söka på. Självklart är det svårt att hitta i början eftersom man (även vi) vant oss vid den gamla strukturen. Ett tips är att använda sökmotorn överst på sidan för att hitta det du söker. Mvh Josefin, informatör

Skriv en kommentar