Hammarlundens skola 7-9

Kunskap, kreativitet, trygghet och trivsel är våra ledord. På Hammarlundens skola 7-9 utgår vi från dig som elev, hur du lär dig och vad du behöver för att lyckas. Här är klasserna små och du har en personlig mentor som stöttar och inspirerar. Hos oss blir alla elever sedda och utmanade.

Trivseln är hög och betygsgenomsnittet för eleverna som går på Hammarlundens skola 7-9 är bättre än riket i genomsnitt. Vi bryr oss om att du får höga studieresultat. När alla blir sedda och vet vad de ska göra ökar trivseln och skolan blir trygg. Hos oss har du möjlighet att lägga in mer tid i schemat genom att få handledning i skolans alla ämnen. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, välja mellan olika svårighetsgrader och jobba extra med ämnen som du tycker är svåra. Skolan är engagerad i en rad olika omvärldsorienterande projekt, som du har möjlighet att delta i.

Sidan uppdaterad: 2019-11-05 1 kommentarer

Kommentarer

  • före detta elev 2020-02-14 13:15

    jag måste då säga att det var det värsta i mitt liv att gå på denna skola. blev mobbad från start till slut. i alla årskurser.. ni måste lära era lärare att prata med eleverna. dom trodde allt var en lek som jag blev sur för att jag förlorade, men ingen fråga mig. betyg: 0

Skriv en kommentar