• 2017-12-08 Sydspetsen har fått en ny däckspång
    Nu kan du som vill ta en fin skärgårdspromenad gå från fastlandet och över till Hammarö sydspets. Den nya däckspången som anlagts tar dig ut till Store holme där du kan se Vänerns vågor och klättra på klipporna vid vattnet.
  • 2017-12-04 Succé för årets idrottsskola
    Idrottsskolan som pågått under 6 veckor på Hammarö har precis avslutats. Totalt har 88 barn uppdelat på 6 olika grupper fått prova på olika idrotter under lekfulla former. Målet med Idrottsskolan är att så många som möjligt ska få prova på ett brett utbud av aktiviteter utifrån sina egna förutsättningar.
  • 2017-11-30 Hammarö har en av Sveriges bästa kommunwebbplatser
    Enligt SKL:s (Sveriges kommuner och Landsting)undersökning har vi på Hammarö kommun en av Sveriges bästa kommunwebbplatser. SKL publicerar sedan flera år en undersökning som granskar innehåll och kvalitet på den information som finns på kommunernas webbsidor. Utgångspunkten har varit att se på den information som finns på webben utifrån medborgarens perspektiv. Digital information har under åren fått en allt större betydelse inom den offentliga sektorn. Fler söker via internet och förväntas hitta information och svar på sina frågor här på vår hemsida.
Fler nyheter