• 2018-04-24 Fler lokaler på Hammarlunden
    Nu drar vi i gång arbetet med att bygga fyra klassrum med tillhörande rum mellan Hammarlundens högstadium och fotbollsplanen. I slutet av denna vecka, vecka 17, kommer det sättas upp stängsel och grindar för att avspärra byggområdet mot skolområden. Sedan påbörjas arbetet med att hårdgöra grunden som lokalerna ska stå på samt dra fram rör för vatten, avlopp och el.
  • 2018-04-23 Är ni redo att rulla?
    Just nu händer det mycket vid Skateparken på Hammarö. Arbetet med att göra klart de olika delarna pågår för fullt. Vid Flow-delen håller killarna på och fixar finishen genom att ta fram det fina i betongytan så att den blir jämn och slät. En Bowl eller pool, som det kallas i USA, väntar på att bli premiärklar. Där kommer Hammarös skejtare kunna flyga högt över ramperna och grinda på kanterna.
  • 2018-04-20 Andra plats för Mörmoskolan i Teknikåttan
    I torsdags 19 april gick regionsfinalen av Teknikåttan av stapeln på Karlstads universitet. Klass 8A på Mörmoskolan var där och kammade hem en andra plats i tävlingen. Grattis till våra duktiga elever som fick visa sina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik.
Fler nyheter