Sommar i Skoghallsparken

1 augusti 2017

Det finns en plats på Hammarö som besöks av många människor under sommaren. Skoghallsparken har med sina evenemang för alla åldrar blivit en trevlig samlingspunkt för den som vill hitta på något under sommarkvällar.

Martin Skoog

Missa inte sommarens tre sista evenemang som börjar med ”Ludde och hans lillasyster” som framförs av den turnerande teatergruppen "Ung utan pung". En pjäs som handlar om att ta ansvar, att vara syskon, att komma överens och leka ihop med fantasins hjälp. Hur ska man sätta på sig sina kläder så att det blir rätt? Måste alltid den största och starkaste bestämma? Hur känns det att alltid ha en lillasyster hängande efter sig? Ludde och lillasyster Gnutta är figurer i Ulf Löfgrens älskade böcker. Föreställningen spelas nu på onsdag 2 augusti klockan 18:00 i Sommar i Skoghallsparken.

Veckan efter onsdag 9 augusti klockan 18:00 har Sommar i Skoghallsparken en aktivitet För hela familjen. Musik och fika blandas med aktiviteter vilket arrangeras av M.Ö.R i samarbete med Röda korset.

Sista evenemanget för sommaren är Biomys i Sommar i Skoghallsparken. Fritidsledarna på Mörmo Gård bjuder in alla ungdomar till Skoghallsparken för filmvisning och häng. Kom gärna förbi onsdag 16 augusti klockan 19:00 filmen startar klockan 20:45.

Sommar i Skoghallsparkens arrangeras av Kulturenheten Hammarö kommun, Skoghalls Folkets Hus, Kommunalarbetarförbundet, Lärarförbundet, Pappers avdelning 36 och ABF.

Datum att hålla koll på:
Onsdag 2 augusti klockan 18:00 Ludde och hans lillasyster, från 2 år
Onsdag 9 augusti klockan 18:00 För hela familjen
Onsdag 16 augusti 19:00 Biomys

Sidan uppdaterad: 2017-08-01 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar