Hoffsten bjöd på en fin blueskväll

8 juli 2019

Sångerskan fick stående ovationer efter sitt musikframträdande under sommarkvällen i Skoghallsparken. Runt 150 personer var på plats för att se bluesdrottningen live med musiker när hon sjöng och spelade under sommarturnén Parksommar.

Foto: Vilma Colling

Regnet låg oroväckande på glänt men när Hoffsten väl tog ton med sång och munspel kom solen fram och vädret bjöd på uppehåll. Med sina vackra låtar från karriären fick publiken uppleva en magisk musikkväll i bluesens tecken. En av höjdpunkterna under konserten var låten ”Only the dead fish follow the stream” som Louise Hoffsten uppträdde med i Melodifestivalen 2013 och som i fjol blev en ny populär singel efter att Christer Sjögren tolkat låten i ”Så mycket bättre”. I publiken återfanns både Hammaröbor och många utomstående besökare från kranskommunerna runtom i Värmland som tagit sig till Skoghallsparken denna fina kväll på ön.

Louise Hoffsten - Parksommar

Produktionen Louise Hoffsten - Parksommar i samarbete med Folkets hus och parker är en sommarturné som under åtta spelningar besöker några av landets fantastiska folkparker där publiken tillåts sitta ner och avnjuta en mer intim konsertupplevelse. Besöket i Skoghallsparken presenterades av Skoghall Folkets Hus i samarbete med Hammarö Teaterförening och är sommarens artist och uppföljare till förra årets sommarartister Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson som uppträdde med produktionen ”186 år tillsammans”.

Sidan uppdaterad: 2019-07-08 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar