Startsida Hammarö

Alla Påverka Bo Besöka Näringsliv Prenumerera
 • Tre unga kvinnor ler mot kameran. 2021-02-26 WeLux - UF företaget som tänker klimatsmart
  Linn Israelsson, Amanda Age och Ida Eriksson från Hammarö driver UF företaget WeLux som säljer egentillverkade veganska doftljus i återvunna konservburkar. Genom sitt företag vill de förmedla vikten av hållbarhet och värdet i att välja klimatsmarta alternativ.
 • 2021-01-28 Hammarö kommun möter - Hammarö Ljud
  Företaget Hammarö Ljud har funnits i 20 år och har sitt kunnande inom presentations- och musikutrustning. Hammarö kommun, representerat av Annika Axelsson näringslivsansvarig och Solweig Gard kommunstyrelsens ordförande, träffade delägarna Johan och Sarah via ett digitalt företagsbesök där de båda berättade om sitt företag och sin syn på företagande i kommunen.
 • 2020-12-17 Julgåva gynnar det lokala näringslivet
  Hammarö kommun vill i år tacka sina medarbetare för deras arbete under det pandemityngda året med en extra julgåva i form av ett presentkort. Presentkortet kan nyttjas i flera butiker runt om på ön och på så sätt gynnas även det lokala näringslivet.
 • 2020-09-17 Business Boost
  Nätverksträff med NyföretagarCentrum södra Värmland
 • 2020-07-21 Välkommen till Lövnäs Musteri
  Vi har fler unga entreprenörer på Hammarö och den här gången har vi träffat några av tjejerna som driver Lövnäs Musteri. Företaget har funnits i fem år och idag tillverkas safter, sylter och marmelader som säljs via mataffärer både på Hammarö och i Karlstad.
 • 2020-07-03 Invigning av ställplatser i Lillänghamnen
  Lillänghamnen fortsätter att utvecklas med nya boendemöjligheter, bryggor, restaurang och nu med ställplatser för husbilar.
Fler nyheter