• Inbjudan till Nätverksträff med nyföretagarcentrum södra Värmland 2020-09-17 Business Boost
  Nätverksträff med NyföretagarCentrum södra Värmland
 • 2020-07-21 Välkommen till Lövnäs Musteri
  Vi har fler unga entreprenörer på Hammarö och den här gången har vi träffat några av tjejerna som driver Lövnäs Musteri. Företaget har funnits i fem år och idag tillverkas safter, sylter och marmelader som säljs via mataffärer både på Hammarö och i Karlstad.
 • 2020-07-03 Invigning av ställplatser i Lillänghamnen
  Lillänghamnen fortsätter att utvecklas med nya boendemöjligheter, bryggor, restaurang och nu med ställplatser för husbilar.
 • 2020-06-16 Välkommen till Café Klarälven
  På Hammarö så finns flera unga entreprenörer. En av de senaste verksamheterna som startats upp är sommarcaféet Café Klarälven. Caféet med tillhörande glassbåt drivs av de två unga entreprenörerna och Hammaröborna Hugo Wahlsten och Edvin Filipsson som beslöt sig för att ta sig an verksamheten som ett sommarprojekt.
 • 2020-05-12 Sommar på ”öa” -vad kan vi göra?
  Vi är mitt i en pandemi och framtiden för många är oklar. Många av våra företagare har det svårt och kanske mest drabbad är besöksnäringen där branscher som restaurang, detaljhandel, transporter och aktivitetsföretag lider tufft. Men det vi vet är att med framtiden kommer en stundande sommar och en sommar där många laddar för ”hemester”.
 • 2020-05-06 Omställningsprocess för dig som är egen företagare
  Under den rådande coronapandemin drabbas många företagare hårt och många behöver just nu vrida och vända på sin verksamhet för att hitta nya affärsmodeller. I samarbete med Innovation Park erbjuder nu Nyföretagarcentrum omställningsprocessen ”Vi ställer om tillsammans” för att hjälpa företag vidare.
Fler nyheter