• 2020-10-20 Invigningen av Djupängen
  Idag var det äntligen dags för invigningen av Djupängens äldreboende. För att så många som möjligt skulle kunna ta del av invigningen valde vi att livesända allting. Ta del av både tal och bandklippning i videon nedan.
 • 2020-10-19 Nu pågår underhållsstopp på Stora Enso Skoghalls Bruk
  Vecka 43 har Stora Enso Skoghalls Bruk driftstopp för att genomföra nödvändigt underhållsarbete. Under stoppet blir vi fler på ön eftersom fler företag och dess anställda kommer till Hammarö för att jobba. Du som vistas i kommunen spelar en viktig roll för att hjälpa till att förhindra covid-19 smitta och se till att trafik och annan service flyter på som vanligt under stoppet.
 • 2020-10-15 Lövnäsparken får en uppfräschning
  Under sommaren efterfrågade vi idéer och önskemål om hur du som Hammaröbo och besökare vill att Lövnäsparken ska förnyas och utvecklas under hösten. Vi fick in massor med bra förslag och efter de förutsättningar som finns har vi försökt att förverkliga de önskemål ni har. Vi ser fram emot att skapa en park där så många åldrar som möjligt vill leka, sporta och trivas.
 • 2020-10-12 Så här ska barn och elever gå i förskola och skola enligt Folkhälsomyndigheten
  Både förskolan och grundskolan är viktiga verksamheter för barns utveckling och hälsa. Då dessa verksamheter inte har visat sig vara drivande i smittspridningen så öppnar nu Folkhälsomyndigheten upp dessa verksamheter ytterligare. Samtidigt så kommer en ny rekommendation gällande hämtning och lämning av barn om man som vårdnadshavare är sjuk.
 • 2020-10-09 Elever på Götetorps skola i årskurs 4 och 5 kan ha serverats ej genomstekt kyckling
  Måndagen den 5 oktober serverades kyckling på Götetorps skola och Götetorps förskola. Elever i årskurs 4–5 kan denna dag tyvärr serverats kyckling som inte var tillräckligt tillagad. Så fort misstaget upptäcktes så plockades kycklingen bort.
 • 2020-10-05 Positivt delårsbokslut för Hammarö kommun
  Efter ett tufft ekonomiskt läge med flera besparingsåtgärder till följd så visar nu delårsbokslutet positivt för Hammarö kommun. Den beräknade årsprognosen visar just nu plus 36 miljoner enligt augusti månads delårsbokslut.
Fler nyheter