Startsida Hammarö

Alla Påverka Bo Besöka Näringsliv Prenumerera
 • Barn sitter på en bilmatta och har en leksaksxylofon i knät 2020-12-01 Symtomfria barn och elever ska stanna hemma om någon i familjen har konstaterad covid-19
  Idag så hölls en pressträff som handlade om en ny rekommendation gällande förskola och grundskola. Även yngre barn och elever som bor tillsammans med någon som har covid-19 rekommenderas nu att stanna hemma, precis som äldre elever rekommenderas att göra.
 • 2020-12-01 Kulturenhetens adventskalender
  Varje dag mellan 1 och 24 december är som en liten kulturell smällkaramell – i alla fall när Kulturenheten får bestämma.
 • 2020-11-30 Hammarö bäst på förebyggande arbete gällande alkohol- och drogbruk bland unga
  Enligt en färsk undersökning av Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) om ungas uteliv och inflytande placerar sig Hammarö kommun bäst i länet och bland topp fem i riket gällande förebyggande arbete mot alkohol- och drogbruk.
 • 2020-11-27 Annebergs utemiljö börjar ta form
  I vår ska Annebergs förskola äntligen invigas och nu börjar utemiljön sakta men säkert ta form. Här har naturen verkligen tagits till vara på och gården bjuder in till lek oavsett ålder, kön eller funktionsvariation.
 • 2020-11-25 Nu byggs nya cirkulationsplatser på Lövnäsleden
  På måndag 30 november börjar arbetet med att bygga två nya cirkulationsplatser på Lövnäsleden. En vid bostadsområdet Rosenlund och en vid bostadsområdet Anneberg. Under tiden arbetet pågår kommer trafiken att ledas om via en tillfällig väg.
 • 2020-11-24 Vet du om att vi har ett uteklassrum på Hammarlunden?
  Särskilt i dessa tider men även annars är vi många som njuter av att kunna vara utomhus. Vid Hammarlundens högstadieskola finns ett uteklassrum som används flitigt. Något som har uppmärksammats av den rikstäckande Grundskoletidningen.
Fler nyheter