Startsida Hammarö

Alla Påverka Bo Besöka Näringsliv Prenumerera
 • Snöplog som plogar undan snö ute på Trumman 2021-01-18 Vår vardagshjälte Ronne plogar undan snöiga vägar
  En kall vinternatt i januari går heta linjen bland 17 enheter som alla ska ut i snöovädret på ön och ploga snö. - Lennart ringde ut oss vid halv ett inatt, berättar Ronne Bengtsson, arbetsledare för gata i Hammarö kommun.
 • 2021-01-18 Nu bjuder vi in kommunens medarbetare till vårt instagramflöde
  Hur är det egentligen att jobba som kock i kommunen? Vad händer på nätterna här på Hammarö när de flesta går och lägger sig? Och vad sker bakom kulisserna på bygget av Götetorps nya skola? Om du följer vårt instagramkonto @hammarokommun kommer du snart få reda på det och mycket mer.
 • 2021-01-14 Nu erbjuds personal inom vård och omsorg och hälso- och sjukvård att vaccinera sig mot covid-19
  Nu är vi igång igen! Den här gången så är det personal inom vård och omsorg samt hälso- och sjukvård som erbjuds att vaccinera sig mot covid-19. En som fick vaccinet redan idag var Erika Danielson, sjuksköterska inom hemsjukvården. - Vi vaccinerar ju själva så vi är vana. För mig var det en självklarhet, säger Erika Danielson.
 • 2021-01-13 Snart kan du åka skridskor på Lillängsplan och Lövnäsplan men håll avstånd!
  Äntligen är det vinterväder på ön och snön har fallit med sina vita flingor på backen. Redan nu är det full fart i pulkabacken ute på Kilene och snart kommer Lillängsplan och Lövnäsplan vara redo för en tur på skridskor.
 • 2021-01-12 Nu är vaccineringen på Hammarö igång!
  Under tisdagen så drog äntligen den efterlängtade vaccineringen mot covid-19 i Hammarö kommun igång. Först ut var Ingrid Davidsson på Djupängens äldreboende. - Det gick bra, det var ingen fara, säger Ingrid nöjt efteråt.
 • 2021-01-08 Elever i årskurs 7-9 inleder vårterminen med närundervisning
  Vi hälsar alla barn och elever välkomna tillbaka till en ny spännande vårtermin. Efter dialog med Smittskydd Värmland kommer elever i årskurs 7-9 starta vårterminen med närundervisning. För att undvika trängsel i lokalerna har ytterligare åtgärder vidtagits. Samtliga klasser kommer att få en genomgång om dessa nya rutiner och förhållningsregler direkt vid skolstart på måndag.
Fler nyheter