• 2018-04-23 Är ni redo att rulla?
    Just nu händer det mycket vid Skateparken på Hammarö. Arbetet med att göra klart de olika delarna pågår för fullt. Vid Flow-delen håller killarna på och fixar finishen genom att ta fram det fina i betongytan så att den blir jämn och slät. En Bowl eller pool, som det kallas i USA, väntar på att bli premiärklar. Där kommer Hammarös skejtare kunna flyga högt över ramperna och grinda på kanterna.
  • 2018-04-20 Andra plats för Mörmoskolan i Teknikåttan
    I torsdags 19 april gick regionsfinalen av Teknikåttan av stapeln på Karlstads universitet. Klass 8A på Mörmoskolan var där och kammade hem en andra plats i tävlingen. Grattis till våra duktiga elever som fick visa sina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik.
  • 2018-04-19 Följ med på Stolpjakten!
    Nu är det snart dags för årets Stolpjakt på Hammarö. Det första kartsläppet kommer äga rum vid Friskis&Svettis anläggning på Sannafältet i Karlstad söndag 6 maj klockan 10:00 till 14:00. Två kartor kommer att släppas som gäller för Friska Hammarö och Friska Karlstad. Från klockan 10.00 samma dag finns även de två första kartorna att hämta på Kilenegården på Hammarö.
Fler nyheter